Menso-basisabonnement

Start je met een Menso-kwaliteitsproject? Of zet je de vroegere werking graag verder? Het basisabonnement is daarvoor je startpunt.  Elke abonnee wordt automatisch ook lid van de Menso-community, inbegrepen:

  • 4 kenniskringsessies per jaar + 1 Menso-event voor 1 persoon per campus
  • login voor de privé-infowebsite https://info.menso.eu met het Menso-model, kennisdeling, opnames van kenniskringsessies, ... voor alle gebruikers per campus
  • gebruik van het Menso-model voor alle gebruikers per campus
  • 1 keer per jaar persoonlijke begeleiding door een Menso coach (halve dag bij jou in de organisatie).


Als opties bij het basisabonnement kan je kiezen voor 

  • het bijhorend IT-platform Pyxicare Flow en/of
  • bijkomende begeleiding op maat via een plusabonnement.


Pyxicare Flow: het kloppend hart van je kwaliteitswerking

Via Pyxicare Flow, het IT-platform dat Menso ondersteunt volg je jouw kwaliteitsprojecten op de voet. En hou je alle informatie netjes bij elkaar, van tevredenheidsmeting tot verbeterplan. We nemen alvast het gebruiksgemak van het nieuwe model mee, want het dagelijks gebruik wordt een stuk eenvoudiger:

  • overzicht van alle prestaties met stand van zaken
  • concrete acties om je kwaliteitsproject vorm te geven

  • indicatoren, zowel vaste referentiekader-indicatoren als eigen indicatoren
  • beheer van je kwaliteitsdocumenten per prestatie.


Plusabonnement: begeleiding op maat inbegrepen

Onze coaches zijn door de wol geverfd in de sector van de ouderenzorg en door Menso vzw gecertificeerd als Menso-begeleider. Ze bieden opleidingen en begeleiding aan in huis. Van sporadische opvolging tot continue bijstand.  Onze coaches van Probis en RS health: allen met tonnen ervaring, elk met een unieke invalshoek.

Je kan een Menso-coach rechtstreeks inschakelen voor je specifieke project op maat, of het kan nóg eenvoudiger.

Met het Menso-plusabonnement is uitgebreide persoonlijke begeleiding inbegrepen, 4 halve dagen per jaar, door een Menso-coach naar keuze.

Alle opties op een rijtje:

Voor groepen geldt een interessante prijszetting vanaf de 2de campus, op voorwaarde dat alle campussen onder éénzelfde initiatiefnemer vallen en samenwerken aan kwaliteitsthema's. Voor de jaarlijkse halve dag persoonlijke begeleiding door een Menso-coach geldt een maximum van 5 campussen per intervisiegroep. 

 Meer info over het Pyxicare-platform? Klik dan hier.


Wat met mijn lopend abonnement?

Bij de volgende vernieuwing contacteren we je om jouw abonnement om te zetten naar de nieuwe formule. Wens je al vroeger aanpassingen aan jouw abonnement? Dat kan al: laat het ons weten via info@menso.eu.  We maken graag een offerte op jouw maat!

 

Meer info of duiding? info@menso.eu, T +32 496 57 59 71