Dit Menso-webinar staat volledig in het teken van de lancering van het Menso-kwaliteitsmodel!

Als intro kadert Menso-voorzitter Dominique Verté het belang van Menso in de sector. Vervolgens stellen Stephanie Reynaert en Stefaan Coenen het finale Menso-model voor en nemen we je mee in de tijdlijn van de verdere Menso-ontwikkelingen.
Jurgen Berden vertelt nadien meer over het ondersteunende platform en Bert Paepen sluit af met een update over de abonnementsopties.

Doelpubliek: woonzorgcentrum directeurs, kwaliteitscoördinatoren en andere beslissingnemers.

Voorkennis: geen voorkennis vereist.

Dit webinar kijken?

Dit is een "on-demand" webinar, dit wil zeggen dat je een replay-link kan aanvragen. Je kan nog steeds vragen stellen tijdens het kijken, deze ontvangen en beantwoorden we per e-mail.

Klik hier om het webinar op te vragen:

https://pyxima.webinargeek.com/menso-webinar-lancering-menso-model-statusupdate-tijdspad