Zaakvoerder & Founder


Na haar opleiding Handelswetenschappen en Psychologie deed Stephanie ruime ervaring op in internationaal management, management consultancy, change-trajecten en diverse senior kwaliteits- en veranderprojecten management-opdrachten.

In 2015 richtte zij haar eigen bedrijf op om ziekenhuizen te begeleiden in accrediteringstrajecten. Al snel merkte zij dat de vraag naar ondersteuning in kwaliteitstrajecten groot was, al dan niet om een kwaliteitslabel te behalen. Geleidelijk aan wist ze goede mensen om zich heen te verzamelen om samen het bedrijf verder uit te bouwen.


Vandaag begeleidt Stephanie nog altijd met veel passie kwaliteitsprojecten. Ze haalt energie uit het opzetten van pragmatische kwaliteitssystemen waarbij voortdurend gestreefd wordt naar verbetering.


Haar persoonlijke drijfveren? Medewerkers, directie en bestuurders motiveren en enthousiasmeren om verandering te bewerkstelligen met als doel: een hoger kwaliteitsniveau. ‘Kan niet’ staat niet in haar woordenboek. De woorden ‘gedreven’, ‘punctueel’ en ‘professioneel’ zijn dan weer op haar lijf geschreven.