Senior adviseur


Stefanie behaalde haar master in de Biomedische Wetenschappen en specialiseerde zich vervolgens in management en beleid in de gezondheidszorg. 


Bij het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen werkte ze zes jaar als stafmedewerker Kwaliteit en Lean, waar ze betrokken was bij het opzetten van kwaliteitsmodellen en het begeleiden van accreditatietrajecten. Als Lean Black Belt heeft ze haar expertise in Lean-methodologieën en procesmatig werken verder ontwikkeld. 


Momenteel is ze adviseur en geeft ze begeleiding en advies in de zorg – en welzijnssector.

Stefanie’s kracht ligt in het begeleiden van verandertrajecten op een verbindende wijze, waarbij ze alle belanghebbenden binnen de organisatie betrekt. Als Menso-coach hecht ze veel waarde aan samenwerking en co-creatie, strevend naar oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de organisatie. Haar aanpak is niet alleen resultaatgericht, maar ook empathisch en mensgericht, waarbij ze de unieke capaciteiten en uitdagingen van elke organisatie erkent en respecteert.

 

Kortom, Stefanie staat klaar om organisaties te helpen hun volledige potentieel te benutten door middel van effectieve samenwerking, procesoptimalisatie en een cultuur van voortdurende verbetering.