Senior adviseur

 

Esther Baudts is een gedreven expert met een achtergrond in verpleegkunde en management in de gezondheidszorg. Esther behaalde haar Bachelor in de Verpleegkunde en vervolgde haar academische reis met een Master in Management en Beleid in de Gezondheidszorg aan de Universiteit Gent. 

 

Haar expertise en passie liggen voornamelijk in de ouderenzorg. Met meer dan 10 jaar ervaring in de ouderenzorg, waarvan 5 jaar als leidinggevende in een woonzorgcentrum, heeft ze een diepgaand inzicht ontwikkeld in de behoeften en uitdagingen van ouderen en de zorgverleners die hen ondersteunen.


Na deze periode heeft Esther haar ervaring uitgebreid naar een ondersteunende en coachende rol, waarbij ze directies en hoofdverpleegkundigen in woonzorgcentra heeft begeleid om hun operationele processen te optimaliseren en de kwaliteit van zorg te verbeteren.

In 2022 werd Esther ook BelRAI-trainer, waardoor ze haar kennis en vaardigheden kon overdragen aan andere zorgprofessionals en bijdroeg aan het bevorderen van een gestandaardiseerde aanpak in de zorg voor ouderen.

 

Momenteel is Esther werkzaam als Senior Adviseur bij Probis, waar ze haar expertise inzet om zorg- en welzijnsvoorzieningen te begeleiden en te ondersteunen bij het verbeteren van hun dienstverlening. Haar focus ligt op het implementeren van best practices, het bevorderen van kwaliteitsverbetering en het stimuleren van een cultuur van continue verbetering.