De vraag naar ‘een kaft met Menso-prestaties’ of PDF’s van de Menso-prestaties is ons niet onbekend.   Vanuit auteursrechtelijke bescherming en vanuit versiebeheer bieden we de Menso-prestaties enkel aan abonnees aan op digitale wijze via het privégedeelte van de Menso-infosite.

Wens je toch een afdruk waarop alle activiteiten van een prestatie enerzijds en de reflectievragen anderzijds netjes bij elkaar staan?  Dan kan je de volgende werkwijze toepassen via Pyxicare Flow (https://flow.pyxicare.com).

Klik de gewenste prestatie aan in het prestatie-overzicht:

Klik binnen de prestatie, in dit voorbeeld 'Psychisch welbevinden' in het linkermenu ‘huidige activiteiten’ aan.

Ter info: omdat er nog geen actieve evaluatie is voor deze prestatie, staan de activiteiten in het grijs weergegeven.

Via CTRL+P of via de optie 'afdrukken' via de rechtermuisknop krijg je de pop-up om te printen:

Je kan dan effectief printen of opslaan als PDF:

Wanneer je dit doet voor prestaties met actieve evaluaties, heb je meteen ook de huidige en vorige scores mee in de afdruk/PDF:

Dezelfde werkwijze kan je toepassen voor de reflectievragen bij een prestatie:

Wat als je geen abonnement hebt met toegang tot Pyxicare Flow?

Weet dat we elke maand een gratis proefperiode organiseren: meld je even aan voor de eerstvolgende proefperiode en voel je vrij om van die 2 gratis weken gebruik te maken om de gewenste prints/PDF’s te genereren.