21 november belooft alweer een inspirerende dag te worden voor de kenniskringleden tijdens het bezoek aan WZC De Samaritaan (Ouderenzorg Glorieux)!

De kenniskring begint met een uiteenzetting door directeur ouderenzorg Wim Wijbaillie en kwaliteitscoördinator Vicky Saveyn over hun kwaliteitswerking en hun ervaringen met de Menso-audit. Nadien krijgen we de kans om de theorie in de praktijk te zien tijdens een uitgebreide rondleiding door het woonzorgcentrum.

In de namiddag duiken we verder in de wereld van kwaliteitsmanagement rond Menso tijdens twee interactieve workshops. Meer nieuws over de inhoud hiervan volgt snel!


Deze kenniskring geeft niet alleen handvatten om de kwaliteitswerking in de eigen organisatie te versterken, maar biedt ook concrete inspiratie vanuit ervaringen en best practices vanuit Menso-organisaties.

We zijn alvast dankbaar voor de gastvrijheid van het team van WZC De Samaritaan om de waardevolle 'Gluren bij de Buren' voort te zetten!


Deelname is gratis voor 1 persoon vanuit organisaties met een Menso-abonnement.

Nog geen Menso-abonnement? Of extra deelnemer vanuit een Menso-organisatie? 

We stellen onze deuren ook open voor jou aan € 100,- per persoon. De deelnameprijs van € 100,- voor niet-leden wordt in mindering gebracht bij het intekenen op een Menso-abonnement vóór 1/3/2025.


Inschrijven voor deze kenniskring doe je via dit formulier.Wat staat er op het programma?21 nov - 

10u tot 15u

1. details volgen snel

 

Heb je een bepaalde vraag? Wil je een topic toelichten in deze of één van de volgende kenniskringen? Neem dan contact op met Ann Willems, via ann@menso.eu of 0472/04.06.12.